RSS

Min bloggliste

Hvordan har jeg lært meg Illustrator?

Du bare trykker her, så kortkommandoen shift så holdes sirkelen formen... instruksene kommer. Vekselvis prøver jeg å notere ned informasjonen ned på blokka mi, samtidig som jeg ser hva som skjer på dataskjermen. Prøver å notere slik at jeg kan forstå notatene mine etterpå, vet at jeg lett kan glemme små viktige instrukser. Det er rene rableskrift og ikke lett å tyde. Det går raskt unna..stadig ny gode tips og kyndige hender taster fort på tastaturet. I dag er det verktøyene i Illustrator som blir vist.
Ååååå, tenker jeg, så enkelt å koble to linjer. Hun skulle bare vist hvordan jeg har strevd med. Det er nok takken for at jeg ikke eier tålmodighet med manualer. Best ikke å si det for høyt.

Hvis du vil bare se konturene av objektene, trykker du her... strømmen av instrukser varer i to timer. Jeg kjenner at det begynner å bli fullt på harddisken i hjernen. På blokken er det mange gode notater. Men du tror vel ikke at jeg kan det ennå? Bare vet med meg selv at nå må jeg hjem å øve meg. Gjenta de samme tingene til de sitter i fingrene. Sitte i fingrene? Ja, når en ikke tenker over hvilke tast eller verktøy en skal trykke på. Veien der en lang å svingete. Akkurat nå føles at jeg er kommet opp en bratt, lang bakke og skal sykle flatt et stykke.

Takk for 2 gode timer med visning av Illustrator :-D

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar