RSS

Min bloggliste

Publisering på nett

Arbeidet med julemoro var gøy, og i hodet spinner ideene om hva jeg kan lage. Hodet fra fotografier og kropper som er tegnet. Miks av foto av gjenstander og tegning, tenker at det kan være spennende. Men jeg måtte stoppe opp litt. Jeg publiserer det jeg lager. Ville det være Ok å publisere foto andre enn meg? Er det greit for familien? Hvem skal jeg be om lov? Meg selv? Mannen? Jenta på fotoet? Hvor går grensen for det som er i orden for meg å dele av mitt privatliv, for nå kan en se personene?
Etter en kort famileråd er det ok, men det vi ble enige om var at uttrykksmåten var viktig. Hvordan blir jentene framstilt ble det avgjørende og ikke at det var deler av et foto. Hadde det vært like greit med hele foto? Hadde nok ikke ønsket at alle kunne se det da.
Vil dette spille inn på det jeg lager framover med foto? Ja, fotografi av folk synes jeg må avklares hvis det skal vises på nett. Ikke minst hvordan de framstilles også. En form for sensur så lenger det ikke er meg selv. Bilder av kjendiser som ligger ute da? Greit hvis de er ute, men må oppgi kilden.

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar