RSS

Min bloggliste

Tett på Jalapenos 2

Jobber litt med stilken, og justerer formen litt.Drar litt i noen punkter i toppen for å få en fin overgang mellom stilk og jalapenos. Ser jo at formen er flat, noe jeg har valgt. På bildene av jalapenosen fra nettet var det på alle en lysere midten der høyden er. Tenker om jeg skal gjøre noe her. Det vil bli litt sånn med grønn fargen, at det er ikke på de andre illustrasjonene. Må vurdere dette etterpå.
Legger inn en lysere oransjefarge fra paletten. Bruker penselen for å skape formen. Jeg synes da at linjene blir litt mer dynamiske enn hvis jeg bruker pentool der kan bli for jevne. Jeg ønsker å bevare følelsen av at det er laget for hånd tross data. Jeg synes det lysere området fungerte godt, men ikke den brune stilken, da den er mer grønn i virkligheten.

Åpner paletten for grønn/gul som jeg har laget ut i fra samme bok som tidligere. Velger en av de mørkeste grønne. Ser iallefall ut som en gulrot nå.
Skifter ut lett hele jalapenosen med den samme grønne mørke. Da går stilken i ett, og prøver de ulike lysere grønnfarge, før jeg ender med denne nyansen. Den samme fargen tar jeg på det opplyste området. Inni meg kjenner jeg at dette fungerer mer mot en jalapenos. Kan gå for en grønn chili, men chilien er lengre og slankere i formen. Her er det litt på de indre bildene en har. Men chili er også et sterkt krydder.Jobber litt til med stilkformen. Disse småjusteringene viser best når jeg zoomer inn, jobber hele tiden med å zoome inn og ut. Det er et godt verktøy for å sitte å vurdere og justere.

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar