RSS

Min bloggliste

Tett på Jalapenos


Svinger penselen og lager formen i en bevegelse, og deretter fyller den med oransjefargen. I første omgang er jeg fornøyd med formen. Jeg prøver å lage en slags topp øverst, litt slik at det ikke skal ligne en gulrot. Det faller helt naturlig å tegne nedover mot venstre. Noe som går igjen når jeg tegner. Det er lettere å få til ønsket linje når det går mot venstre. Ser at fargen ikke fungerer helt med en gang.

Velger den ene lyse blå for å lage stilken. Fromen på stilken er ofte litt buet og vridd i virkleigheten. Stilken vil være viktig for å vise at det er et krydder, og hva slags et. Bruker penselen og lager en form til utganspunkt. Nå ligger den oppå jalapenosformen, og det er ikke en fin overgang. Denne fargen fungerer ikke for meg.

Jeg prøver med den ene brunfargen, og legger formen bak. Synes at det så bedre ut, men minner for mye om en blanding av en gulrot og et eller annet. Det er ikke en teknisk utfordring denne illustrasjonen. Mer hvordan bruke få farge, detaljer men gi nok for at folk forstår hva det er. Jeg bestemmer meg for å prøve grønt. Jeg har ikke brukt den fargen før, og hvis jeg skal ha den med i paletten, bør den nok være på flere illustrasjoner. Det får jeg eventuelt bestemme meg for etterpå. Jeg arbeider konsentrert, og selv om jeg lagrer ofte og noterer, er jeg konsentrert.

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar